Novi e-Racer

Leon Competición

Dizajn
Elektrifikacija
Povezanost
Tehnologija
Verzije
Tavascan

NOVI CUPRA TAVASCAN

Novi heroj za novu eru. Naš prvi električni SUV coupé.

Do:
547km*
Do (250 kW):
340KS*
0-100 km/h u:
5,6s
Mjenjač:
Stražnji pogon i pogon na sve kotače

Utjelovljenje individualnosti

Jedinstvena filozofija dizajna nadahnjuje elegantnu, aerodinamičnu vanjštinu s progresivnim elementima unutrašnjosti.

Napredak kroz inovaciju

Osvijetljeni CUPRA logotipovi na prednjem i stražnjem dijelu, kao i kontinuirano stražnje svjetlo upotpunjuju sportski izgled.

 

Čista snaga, iznutra i izvana

Moderna Y konzola u boji Dark metalik i sportska sjedala od mikrovlakana u plavoj boji Dark Night optimiziraju sportsko ponašanje u vožnji.

 

Personalizirajte svoj CUPRA Tavascan
Odaberite savršenu kombinaciju boje, naplataka i unutrašnje opreme svog novog CUPRA Tavascana.
Urano siva
White srebrna metalik
Atacama bež metalik
Tavascan plava metalik
Konfigurator
Konfigurator
Konfigurator
Konfigurator

NOVA DEFINICIJA PERFORMANSI

Gdje god želite puniti CUPRA Tavascan, s MOON punjačem to je vrlo jednostavno, a još lakše i od kuće.

Mogućnosti elektrifikacije

Novi CUPRA Tavascan donosi revoluciju doživljaja vožnje i omogućuje slobodu lakoće kretanja gradom. A s dosegom na potpuno električni pogon do 547 km* i mogućnošću punjenja u samo 7 minuta** za doseg od 0 do 100 km, ulijeva vam pouzdanje da možete ići još dalje.

Važno je biti povezan

15" navigacijski sustav

Navigacijski sustav s CUPRA CONNECT-om uključuje online navigaciju, zabavu, glazbu, prepoznavanje govornih naredbi i mnogo više.

Aplikacija My CUPRA

Putem aplikacije My CUPRA možete koristiti mnoštvo funkcija, poput daljinskog zaključavanja i otključavanja vašeg Tavascana.

Usredotočeni na vožnju

Naši napredni sustavi sigurnosti i sustavi potpore u vožnji omogućuju vam da se koncentrirate na ono što je važno - cestu ispred vas.

Putujte sigurnije

Zaštićeni sa svih strana. Travel Assist kombinira adaptivnu potporu za brzinu (ACC) s adaptivnom potporom zadržavanja vozila na voznom traku kako biste ostali u svojoj traci na sigurnoj udaljenosti od ostalih vozila. U kombinaciji s Blind Spot senzorom nadzire vašu okolinu i sprječava promjenu voznog traka sve dok to ne bude sigurno.

 

Jednostavno parkiranje

Parkirajte svoj Tavascan poluautonomno s potporom za parkiranje uključujući funkciju memorije - sustav koji skenira slobodna parkirna mjesta. I s potporom za parkiranje na daljinu, koja omogućuje parkiranje pomoću vašeg mobilnog telefona te je predviđena za korištenje u uskim parkirnim mjestima.

Tavascan ENDURANCE

Emocionalni doživljaji u trenu.

Do: 547 km* | Do (210 kW): 286 KS* | 0-100 km/h u: 6,8s

Tavascan VZ

Izvanredno povećanje snage.

Do: 517 km* | Do (210 kW): 340 KS* | 0-100 km/h u: 5,6s

*CUPRA Tavascan trenutno nije raspoloživ u prodaji, a homologacija je još u tijeku. Prikazani tehnički podaci predstavljaju samo referentne vrijednosti i mogu se razlikovati. Raspoloživa snaga (kW) i ubrzanje vozila uvijek ovise o razini napunjenosti baterije i njezinoj temperaturi. Slike služe isključivo u ilustrativne i informativne svrhe i ne moraju odgovarati serijskoj proizvodnji.

 

Doseg vozila u električnom pogonu razlikuje se ovisno o raznim čimbenicima, kao što su ortografija terena, vremenski uvjeti, razina napunjenosti vozila (putnici + prtljaga), starost i stanje baterije kao i odabrana dodatna oprema (naplatci, gume ...), korištenje dodatnih trošila kao što su grijanje, klima-uređaj ili grijanje sjedala te stil vožnje. Navedena autonomija predstavlja privremenu vrijednost i izračunata je u skladu s WLTP uredbom, koja utvrđuje jedinstvene uvjete ispitivanja primjenjive na sve proizvođače, tako da su vrijednosti izračunate prema ovoj uredbi usporedive za sva vozila.

 

**Vrijeme punjenja razlikuje se ovisno o sljedećim čimbenicima: vanjskoj temperaturi i temperaturi baterije, maksimalnom naponu vašeg sustava punjenja i njegovom trenutnom statusu, kao i stanju baterije i korištenju drugih električnih uređaja u automobilu tijekom postupka punjenja.

Jedna od najvećih razlika između električnog vozila i uobičajenog vozila s unutrašnjim izgaranjem je potrošnja. Struja je u pravilu jeftinija od benzina ili dizela. Zahvaljujući tome, Tavascan može voziti 100 km za manje od 2 € ili čak puniti baterije pomoću kućnog solarnog sustava. Osim toga, troškovi održavanja za električno vozilo niži su nego za vozilo s motorom na unutrašnje izgaranje jer se ono sastoji od manje dijelova te je u skladu s time smanjeno trošenje dijelova. Ovdje navedene informacije temelje se na općim ekonomskim trendovima i mogu se razlikovati ovisno o nizu drugih okolnosti.