Novi e-Racer

Leon Competición

Impressum i pravne napomene

Porsche Croatia d.o.o.

generalni uvoznik za marku CUPRA za Republiku Hrvatsku

Miroslava Miholića 2,
HR- 10010 Zagreb
Tel: + 385 1 62 69 111
Fax: + 385 1 62 24 052
Web  www.cupraofficial.hr
E-Mail: cupra(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

 

Porsche Croatia je upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta (MBS): 080284872. (MB) poslovnog subjekta: 1435396.

Tvrtka kod koje se vode pravni računi: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Broj računa Porsche Croatia: 2484008-1100156754
Iznos temeljnog kapitala: 78.610.000,00 HRK/10.433.339,97 EUR, uplaćen u cijelosti.

 

 

Članovi Uprave:
Martin Wienerroither i Vicko Ljuban

Direktor marke: Tomislav Rogić
Voditelj marketinga i PR-a: Darija Kralj
Kontakt: cupra(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

Direktor postprodaje: Marko Blažević
Kontakt: postprodaja(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

 

Ograničenja za poveznice

1. Ova web stranica u vlasništvu je tvrtke ("Porsche") koja pripada Porsche koncernu, a sadrži homepage (prvu stranicu) i sve ostale web stranice ovog websitea.

2. Porsche podržava i odobrava postavljanje pravno korektnih poveznica odnosno linkova na homepage i sve ostale web stranice ovog websitea. Svaka poveznica mora sadržavati jasnu i jednoznačnu vezu na website tvrtke Porsche; posebno svaki sadržaj websitea tvrtke Porsche mora biti prikazan u nepromijenjenom obliku.

3. Preusmjeravanje na pojedine podstranice websitea tvrtke Porsche bez jasne izjave o porijeklu stranica (Deep-Link) izričito je zabranjeno.

4. Porsche zadržava pravo da bez posebnog razloga zabrani preusmjeravanje određenim osobama, tvrtkama, društvima, grupama osoba i / ili grupacijama odnosno preusmjeravanje zbog sadržaja na stranicama.

5. Izrada direktnih ili indirektnih poveznica na website tvrtke Porsche koje se mogu dovesti u vezu s informacijama, sadržajima na stranicama, websiteovima ili web stranicama pravno nedozvoljene, nemoralne, politički radikalne, diskriminirajuće, kriminalne, uvredljive ili slične prirode također nije dozvoljena. Porsche se izričito distancira od takvih sadržaja na dotičnim websiteovima, uključujući sve podstranice.

6. Porsche ne preuzima odgovornost za štetu odnosno nedostatke bilo koje vrste i pravne osnove koji nastanu kao posljedica preusmjeravanja koje je suprotno ili je bilo suprotno ovim ograničenjima za poveznice.

7. Porsche zadržava pravo da bilo kada bez posebnog razloga ukine pravo postavljanja poveznica te da svim dostupnim tehničkim i / ili pravnim sredstvima kažnjava postupanje protivno ograničenjima za poveznice.

 

Autorsko pravo / Odgovornost / Pravne napomene

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju hrvatskom CUPRA programu prodaje ( Porsche Croatia d.o.o. ) u trenutku izrade i predstavljaju neobvezujuću informaciju. Zadržavamo pravo na kasnije izmjene. Porsche Croatia ne preuzima odgovornost za greške. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju namete na normiranu potrošnju i PDV. U rijetkim iznimnim slučajevima postoji mogućnost da ti podaci o cijenama nisu aktualni. Za detaljne kalkulacije cijene kontaktirajte svog ovlaštenog CUPRA trgovca.

Pridržavamo izričito pravo na izmjene varijanti modela, konstrukcije, opreme, tehničkih podataka, cijena te greške pri unosu. Vozila na slikama ove web stranice i njenih podstranica djelomično su opremljena dodatnom opremom uz nadoplatu odnosno slike prikazuju dodatnu opremu i detalje opreme uz djelomičnu nadoplatu, koji nisu raspoloživi za sve varijante modela. Prije sklapanja kupoprodajnog ugovora informirajte se o točnom opsegu opreme odnosno serijskom opsegu te o cijeni svog vozila. Za aktualne informacije i više detalja o standardnoj ili dodatnoj opremi i trenutnim cijenama te rokovima i uvjetima isporuke kontaktirajte svog ovlaštenog CUPRA partnera.

Sve su slike simbolične. Uzmite u obzir činjenicu da se prikazane boje mogu razlikovati zbog različitih monitora. Slike dodatne opreme mogu prikazivati neku drugu eventualno potrebnu dodatnu opremu ili ukrasne materijale korištene samo za svrhe fotografije.

Program i svi njegovi dijelovi kao što su podaci i slike zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne suglasnosti je neprihvatljivo i kažnjivo. To se posebno odnosi na umnožavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektroničkim sustavima.

Upotreba slika dopuštena je samo u osobne svrhe. Tvrtka SEAT S.A. vlasnica je velikog broja registriranih marki (zaštitni znakovi). Posebno su zaštićeni znakovi SEAT, Alhambra, Alhambra4, Toledo, Leon, Leon4, Cordoba Vario, Cordoba, Ibiza, Altea, Altea XL, Altea Freetrack, Arosa, Ateca, Inca, Stella, Signo, Sport, Top Sport, FR, CupraR, TDI, SDI, PD, CUPRA.

Činjenica da neki znak nije sadržan u ovom popisu i / ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu ne može se interpretirati na način da dotični znak ne predstavlja registriranu marku (zaštitni znak) i / ili da se dotični znak može koristiti bez prethodne pismene suglasnosti tvrtke SEAT S.A. odnosno tvrtke Porsche Croatia d.o.o.

Sva prava pridržana. Tekstovi, slike, grafike, zvuk, animacije i videozapisi zaštićeni su autorskim pravom. Sadržaj ovih web-mjesta ne smije se kopirati ili distribuirati u komercijalne svrhe niti učiniti dostupnim trećim osobama.