Novi e-Racer

Leon Competición

14.05.2021

CUPRA i Primavera Sound udružuju snage

CUPRA i Primavera Sound zajedničkim snagama započinju novu eru kako bi nadahnjivali svijet iz Barcelone. Automobilska marka i glazbeni festival usko će surađivati tijekom naredne tri godine kako bi istražili nove načine posredovanja doživljaja glazbe. Prije sljedećeg izdanja festivala Primavera Sound u 2022. godini ove će dvije marke objaviti najavu postave izvođača uz podršku vozila CUPRA Born, prvoga potpuno električnog modela marke, koji će svoju svjetsku premijeru također proslaviti tijekom ovog mjeseca.

 

 

CUPRA i Primavera Sound započeli su svoju suradnju u ključnom trenutku za obje marke. Automobilsko poduzeće sprema se predstaviti vozilo CUPRA Born, svoj novi model, koji će predstavljati impuls za novo doba na tržištu električnih vozila zahvaljujući svojem sofisticiranom dizajnu koji je nadahnut Barcelonom te suvremenim performansama. Istovremeno, festival Primavera Sound vratit će se u 2022. godini te će upriličiti svoje najambicioznije izdanje do sada.

Wayne Griffiths, predsjednik Uprave marke CUPRA, rekao je: "CUPRA je nekonvencionalna i drugačija marka koja iz Barcelone svijet nadahnjuje progresivnim automobilima i doživljajima. Primavera Sound postao je najpoznatiji festival ovoga grada, a njegov je doseg zaista globalan. Ova je suradnja jedinstvena prilika da zajednički nadahnemo svijet i istražimo nove načine posredovanja doživljaja glazbe, dok istovremeno povećavamo globalnu osviještenost obiju marki. Ovo je tek prvi korak za marku CUPRA u svijet glazbe te početak dugoročnog partnerstva s festivalom Primavera Sound."

Alfonzo Lanza, kodirektor festivala Primavera Sound, objasnio je sljedeće: "Festival Primavera Sound počašćen je što je u marki CUPRA pronašao saveznika koji savršeno razumije kako identitet tako i težnje festivala. Zajednički se možemo suočiti s ovom novom i ambicioznom fazom rasta te učiniti festival referentnom točkom za cijeli svijet iz našega grada - Barcelone."

 

Start Video

 

Dvije marke, novo doba

CUPRA i Primavera Sound započinju svoju suradnju s pogledom usmjerenim na sljedeće izdanje glazbenog festivala u 2022. godini. Dugo očekivana 20. obljetnica zasigurno će postati referentna točka kada je riječ o globalnim urbanim festivalima te najveći kulturni događaj na otvorenom na području južne Europe. Partnerstvo između marke CUPRA i glazbenog festivala, koje će trajati naredne tri godine, dokaz je želje ovoga proizvođača automobila da podrži jedan od najvećih festivala unutar glazbene industrije.

Nakon više od godinu dana bez mogućnosti uživanja u glazbi uživo, CUPRA i Primavera Sound namjeravaju stvoriti nova glazbena iskustva koja će u obožavateljima pobuditi nove emocije. Uz vidljivost koju će CUPRA imati na festivalu, ove dvije marke surađuju na novim projektima kako bi dodatno poboljšale glazbeno iskustvo te omogućile ljubiteljima glazbe diljem svijeta da je dožive na jedan sasvim drukčiji način.

Postava izvođača koji će sudjelovati na festivalu Primavera Sound u 2022. godini bit će najavljena u utorak, 25. svibnja, uz potporu vozila CUPRA Born.