Novi e-Racer

Leon Competición

19.05.2021

Svjetska premijera modela CUPRA Born održava se 25. svibnja

  • CUPRA Born savršena je kombinacija elektrifikacije i performansi

  • CUPRA Born odlikuje se suvremenim sportskim karakterom zahvaljujući kombinaciji adaptivne regulacije voznog postroja DCC, sportskog ovjesa i sustava ESC Sport

  • Nove tehnologije, kao što je Head-up zaslon s proširenom stvarnošću, naglašavaju njegovu sposobnost pružanja najviših razina povezivosti i sigurnosti

  • Svjetska premijera prenosit će se putem platforme YouTube uživo u 12:00 sati (CEST): https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ te na globalnim kanalima društvenih mreža marke: Twitteru (@CUPRA) i LinkedInu (CUPRA)

 

Martorell/Zagreb, 19. svibnja 2021.- Marka CUPRA izaziva status quo na tržištu tako što objedinjuje performanse i elektrifikaciju te kreće na put u novo razdoblje uvođenjem modela CUPRA Born na tržište.

 

Start Video

 

Prvo potpuno električno vozilo ove nekonvencionalne i drugačije marke odlikuje se stimulirajućim dizajnom i elektrificirajućim performansama, dok istovremeno predvodi prodiranje marke na nova tržišta i pokretanje novoga modela poslovanja. Za model CUPRA Born predviđa se da će postati impulsom električne transformacije poduzeća. On predstavlja kombinaciju naprednoga pogonskog sustava i tehnologija upravljanja baterijom radi pružanja trenutačnih performansi te dizajna po kojem se marka CUPRA ističe među konkurencijom.

Digitalna svjetska premijera održat će se u utorak, 25. svibnja, u 12:00 sati putem prijenosa uživo na platformi YouTube na linku https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ te na kanalima društvenih mreža marke: Twitteru (@CUPRA) i LinkedInu (CUPRA).

Model CUPRA Born bit će predstavljen na nekonvencionalan način, a s otkrivanjem prvoga potpuno električnog modela marke bit će povezana i postava glazbenog festivala Primavera Sound, koja će biti objavljena u isto vrijeme. CUPRA i Primavera Sound udružuju snage i usko surađuju kako bi nadahnjivali svijet iz Barcelone.