Novi e-Racer

Leon Competición

20.06.2022

CUPRA e-HYBRID modeli uz mogućnost državnog poticaja

Uzbudljivi CUPRA e-HYBRID modeli dostupni uz mogućnost državnog poticaja od 40.000 kn.

CUPRA e-HYBRID modeli - simbol za uzbudljive performanse i emotivan dizajn uz veću ekološku prihvatljivost i manje emisije CO2. Naša električna mobilnost nudi inteligentno i održivo putovanje koje donosi brojne prednosti i održiviju mobilnost.

Iskoristite priliku za kupnju CUPRA Formentor e-HYBRID, te CUPRA Leon i Leon Sportstourer e-HYBRID modela po nikad atraktivnijim uvjetima:

  • Mogućnost iskorištavanja državnih poticaja za kupnju hibridnih modela u iznosu od 40.000 kn*

Na raspolaganju vam stoje naši ovlašteni CUPRA trgovci za sve uvjete i detalje ponude, a dodatne informacije možete naći i na donjim poveznicama.

 

Otkrijte više o elektrifikaciji i hibridnim modelima marke CUPRA.

CUPRA modeli dostupni kao plug-in hibrid

CUPRA Formentor

CUPRA Leon s petorim vratima

CUPRA Leon Sportstourer

Konfigurirajte odmah svoj CUPRA e-HYBRID model po želji, te saznajte više o cijenama i opremi koje vam nudimo na CUPRA konfiguratoru ( cijene na Konfiguratoru su izražene bez državnih poticaja ).

Više detalja o državnim poticajima i uvjetima njihovog iskorištavanja možete saznati na službenim stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

*Odobravanje poticaja je isključivo u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za državne poticaje, iznos, ograničenja, rokove i sve ostale detalje vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda. Slike punjača i automobila su simbolične i sadrže dodatnu opremu.