Novi e-Racer

Leon Competición

11.12.2020

Suradnja marke CUPRA i Mikakus

  • Dvije barcelonske marke objedinjuju svoju strast za dizajnom i sportskim karakterom u okviru kolekcije Mikakus x CUPRA
  • Kolekcija je stvorena u suradnji s međunarodnom modnom markom nogometaša Andrésa Inieste
  • Novi modeli Garage i Paddock sada se mogu kupiti u novoj, ekskluzivnoj trgovini marke Mikakus u samom središtu Barcelone te će biti izloženi u okviru mreže trgovaca marke CUPRA

Martorell/Zagreb, 11. prosinca 2020. - CUPRA jača svoju poziciju u lifestyle području tako što na tržište uvodi ekskluzivne kolekcije tenisica stvorene u suradnji s međunarodnom modnom markom Mikakus. Kolekcija Mikakus x CUPRA nadahnuta je dizajnom vozila CUPRA Formentor, prvog modela koji je razvijen ekskluzivno za ovog proizvođača automobila, te je predstavljena u novoj, ekskluzivnoj trgovini marke Mikakus u samom središtu Barcelone, koja se nalazi u neposrednoj blizini objekta CASA SEAT.

 


Kolekcija Mikakus x CUPRA prvi je zajednički projekt ovih dviju barcelonskih marki koje dijele strast za dizajnom te istu, suvremenu viziju sportskog karaktera. Nakon prezentacije prototipa povodom otvorenja objekta CUPRA Garage prošle veljače, dizajnerski timovi marki CUPRA i Mikakus započeli su surađivati na ovoj ekskluzivnoj kolekciji koja se sastoji od triju pari tenisica: modela Garage u dvije boje (Petrol plavoj i bijeloj) te ekskluzivnog modela Paddock.

Nove tenisice kolekcije Mikakus x CUPRA sada se mogu kupiti putem službene internetske stranice marke Mikakus i na prodajnim mjestima marke, a također će biti izložene na lokacijama stručnih prodajnih mjesta marke CUPRA diljem svijeta.

"Ovom ekskluzivnom kolekcijom upućujemo dobrodošlicu u CUPRA Tribe marki Mikakus, modnom brendu koji dijeli našu viziju nadahnjivanja svijeta iz Barcelone putem ekskluzivnih, jedinstvenih proizvoda. Kolekcija tenisica Mikakus x CUPRA dodatni je dokaz naše ambicije da stvorimo svijet životnog stila koji je povezan s našom linijom vozila. Tijekom narednih mjeseci nastavit ćemo širiti svoje dizajnerske kolekcije suradnjom s novim partnerima", objasnio je Antonino Labate, direktor nadležan za strategiju, poslovni razvoj i operacije marke CUPRA, nakon prezentacije kolekcije koja se održala u novoj trgovini marke Mikakus u Barceloni. 

 

 

Također, Helena Novellas, generalna direktorica marke Mikakus, naglasila je sljedeće: "Ovo je itekako logična suradnja jer su naše vrijednosti usko povezane, a usto dijelimo i jednaku strast za nadahnjivanjem svijeta iz Barcelone putem naših dizajnerskih rješenja i proizvoda - za jedinstvene ljude koji žele ići korak dalje. Ponosni smo što nas je CUPRA Tribe primio u svoje redove."

Mikakus x CUPRA

Model Formentor poslužio je kao nadahnuće za razvoj kolekcije Mikakus x CUPRA. Dizajn ovih triju pari tenisica podsjeća na elegantnu siluetu prvog modela ekskluzivno razvijenog za marku, a boje kolekcije temelje se kako na liniji modela Formentor tako i na paleti boja obuće marke Mikakus. Također, tenisice su izvedene upotrebom nekih od materijala koji se upotrebljavaju u unutrašnjosti vozila, npr. kože.

Novi model Mikakus x CUPRA Paddock utjelovljuje trkaći karakter marke. Ove tenisice bez vezica izvedene su od pletene tkanine te obuhvaćaju kožne detalje, dok je njihova poleđina nadahnuta sigurnosnim pojasom s natpisom CUPRA. Novi model Mikakus x CUPRA Garage isporučuje se u dvije boje, Petrol plavoj i bijeloj, sa stupnjevanom teksturom nadahnutom presvlakama i materijalima modela Formentor u bakrenoj boji marke, a također sadrži logotip CUPRA na omči na poleđini. Svi modeli kolekcije izvedeni su s najnovijom generacijom potplata EVA, koji se odlikuje revolucionarnom tehnologijom koja jamči laganu obuću i pruža najviši stupanj udobnosti.

 

 

 

 

Svijet životnog stila marke CUPRA

Cilj marke CUPRA jest surađivati s markama koje govore istim jezikom dizajna i dijele njezin način stvaranja doživljaja. U okviru svojeg nastojanja za stvaranjem ekskluzivnih, ograničenih kolekcija proizvoda koje predstavljaju životni stil marke, marka CUPRA također je surađivala s poduzećem za rasvjetu Marset u svrhu stvaranja modela Chispa by Marset for CUPRA, prijenosne, punjive i bežične dizajnerske svjetiljke koja je predstavljena prošlog lipnja te je sada dostupna u prodaji, za određene zemlje. Usto je marka razvila ekskluzivne kolekcije torbi i sunčanih naočala u suradnji s talijanskim studijima TRAKATAN i L.G.R.