Novi e-Racer

Leon Competición

28.11.2022

Marka CUPRA stvorila je Tribe Edition modela Formentor i Ateca

  • Marka CUPRA stvorila je dvije nove edicije modela Formentor i Ateca nadahnute promjenama koje je potaknuo CUPRA Tribe
  • Ova dva vozila odražavaju samu srž onoga što CUPRA Tribe predstavlja: maštovitost, energičnost i suvremenost
  • Ograničena serija, Tribe Edition modela Formentor i Ateca na tržištu će biti predstavljena krajem 2022.

Marka CUPRA izradila Tribe Edition svojih dvaju modela Formentor i Ateca. Posebne su to edicije koje je u Barceloni stvorio CUPRA Tribe. Ova dva vozila ističu vrijednosti CUPRA Tribe, dajući vozilima maštovit, energičan, ekskluzivan i suvremen dizajn.

CUPRA Tribe potiče promjene, ljudi su to koji dijele običaje, vrijednosti, modu, duh i stav. Modeli CUPRA Formentor i Ateca Tribe Edition odražavaju njihovu strast i spremnost da izazovu konvencionalno.

CUPRA Formentor i Ateca Tribe Edition temelje se na individualnosti svakog vozila, no ujedno im dodaju novi stil, potičući svjež pristup svakom vozilu uz nove boje, ponudu kotača od lakog metala te detalje vanjskog i unutrašnjeg dizajna.

Modeli CUPRA Formentor i Ateca Tribe Edition kreću s proizvodnjom krajem 2022.

"CUPRA Tribe personifikacija je marke, naglašava njezinu odlučnost da bude nekonvencionalan pustolov, onaj koji riskira i kroči novim putevima," kaže Antonino Labate, globalni direktor za strategiju, poslovni razvoj i operacije marke CUPRA. "Tribe Edition modela CUPRA modela Formentor i Ateca odražavaju duh kretanja koji je u Barceloni osmislio CUPRA Tribe."

 

 

Tribe Edition
CUPRA Formentor Tribe Edition, dostupan za sve varijante VZ motora, dodaje još više ekskluzivnosti prvom vozilu dizajniranom i razvijenom isključivo za marku, pridodajući njegovoj suštini crossover SUV visokih performansi.

Bilo da se radi o natpisu CUPRA tamne kromirane izvedbe ili prednjoj rešetci, dijelovima obloge, poklopcima vanjskih osvrtnih zrcala, 19" kotačima od lakog metala u sportskoj crnoj mat boji, govorimo o novim elementima vanjskog dizajna koji pridonose već istaknutom karakteru.

Vizualni dojam poboljšan je uvođenjem nove ekskluzivne Cliff sive boje, dodajući novu dimenziju u usporedbi s opcijom Midnight crne boje. No, nije samo vanjski izgled taj koji je poboljšan.

U unutrašnjosti modela CUPRA Formentor Tribe Edition sada imamo novi crni ambijent s posebnim sjedalima od tkanine Dinamica i napa kože te Dark Alu papučicama. Sve to dodatno naglašava osjećaj modernosti i sportskog karaktera vozila uz jedinstven pogled na karakter marke CUPRA.

 

 

Tribe Edition modela CUPRA Ateca temelji se na već snažnoj osnovi, uz dodatak još veće dubine njezinom upečatljivom vanjskom izgledu i pojačanje njezinog odvažnog dizajna unutrašnjosti.

Ponuda boja vanjskog laka Magic crne i Dark maskirne u kombinaciji s novim i ekskluzivnim 20" kotačima od lakog metala u dvije nijanse mat crne i bakrene (uključujući bakrene Brembo kočione čeljusti) te crni mat natpis CUPRA, razlikuju Tribe Edition od ranijih edicija, dajući joj dašak dodatne profinjenosti i osebujnosti.

Suptilne promjene nastavljaju se i u unutrašnjosti uz sportska sjedala presvučena tkaninom Dinamica u dvije nijanse crne i Shark sive, spremna da se vozač i suvozač udobno u njima smjeste.

Proizvodnja modela CUPRA Formentor i Ateca Tribe Edition kreće krajem ove godine.