Novi e-Racer

Leon Competición

02.12.2022

CUPRA x Primavera Sound

  • CUPRA i Primavera Sound predstavljaju popis izvođača za 2023. pod konceptom "Mirroring you, I'll be your mirror" (Reflektirajući te, bit ću tvoje zrcalo)
  • CUPRA Tavascan bliže je no ikad, san koji će se uskoro ostvariti
  • CUPRA će sljedeće godine predstaviti Metahype, novi prostor za suradnju u metaverzumu koji će po prvi puta biti predstavljen u najavi popisa izvođača

 Suradnja marke CUPRA s vodećim europskim festivalom Primavera Sound otvorit će svoje novo poglavlje tijekom 2023., nove godine koja otvara uzbudljive nove mogućnosti.

 

 

Sljedeće izdanje dovest će najnovije i najbolje glazbene talente ne samo u Barcelonu, već po prvi puta i u Madridu. CUPRA i Primavera Sound predstavit će popis izvođača za ta dva događaja, identična za oba grada te dati kratki uvid u budućnost marke CUPRA i novo, dinamično iskustvo. Radi se o videozapisu koji kombinira stvarni i virtualni svijet.

Festivali, koji će se održati u dva legendarna grada, reflektirat će jedan drugoga, a time i sam koncept događaja: "Mirroring you, I'll be your mirror" (Reflektirajući te, bit ću tvoje zrcalo).

Radnja priče koja će biti predstavljena u najavi popisa izvođača odvija se u metaverzumu marke CUPRA, Metahype, refleksiji stvarnog svijeta u proširenom digitalnom krajoliku, u kojemu dva avatara voze CUPRA Tavascan do virtualnih događaja PRIMAVERA SOUND u Barceloni i Madridu.

 

 

"CUPRA nastavlja sa svojom ambicijom predstavljanja neočekivanog. Najava popisa izvođača glazbenog festivala Primavera Sound za 2023. ne ističe samo neke od najboljih izvođača koji će nastupiti, nego i rođenje novog izdanja kroz refleksiju.  "Mirroring you, I'll be your mirror" (Reflektirajući te, bit ću tvoje zrcalo) izjava je namjere za našu publiku: želimo biti zrcalo sljedećih generacija u stvarnom i metaverzumskom svijetu kroz naše proizvode i jedinstvena iskustva, rekao je Antonino Labate, globalni direktor za strategiju, poslovni razvoj i operacije marke CUPRA.

Metahype je svemir koji djeluje kao prostor za suradnju u kojem marke, start-up tvrtke i kreatori sadržaja pružaju velik izbor događaja, okupljanja i iskustava za pojedince, kako bi stvarali i dijelili kulturu.

Otvorenjem u prvoj polovici 2023., Metahype će predstaviti iskustvo koje je marka CUPRA stvorila u metaverzumu kako bi ojačala veze s novom zajednicom digitalnih urođenika, buđenjem interesa budućih generacija.

Kroz taj svemir, CUPRA Tavascan postaje bliži no ikad, san koji bi trebao postati stvarnost 2024., dok marka CUPRA nastavlja elektrificirati svoju budućnost.

Ovom suradnjom marka CUPRA dodatno ističe svoju strast prema glazbi. Svojom suradnjom s festivalom Primavera Sound i platformom Boiler Room, jednom od najvećih svjetskih elektroničkih glazbenih platformi za streaming uživo, nastavit će stvarati jedinstvena i emotivna iskustva te inspirirati nove generacije iz Barcelone.

 

Start Video