Novi e-Racer

Leon Competición

PONUDA GODINE ZA CUPRA BORN

Najbolja ponuda za električni CUPRA Born uključuje:

9.000 € državnih poticaja*

 

+ 5.000 € Cupra Bonusa**

+ 500 € na MOON e-Charge kartici***

Za detaljan izračun ponude CUPRA Born vozila koji uključuje sve popuste molimo obratite se ovlaštenom CUPRA trgovcu.

 

* Državni poticaji vrijede samo za fizičke osobe, a njihovo odobravanje isključivo je u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za sve detalje oko državnih poticaja vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda na web stranici https://www.fzoeu.hr/

** Akcija vrijedi za vrijeme trajanja Javnog poziva FZOEU-a i odnosi se na sva nova vozila iz narudžbe. Ukoliko kupac i ne ostvari državne poticaje, navedeni iznos CUPRA Bonusa i vrijednosnog poklona na MOON e-Charge kartici vrijediti će u istome navedenom razdoblju trajanja Javnog poziva FZOEU-a.

CUPRA Born modeli: kombinirana potrošnja električne energije 15,3 - 15,7 kWh/100km, emisija CO₂: 0 g/km

***Kupac kupnjom električnog ili plug-in hibridnog vozila, u vremenu trajanja javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranjem kupnje novih energetski učinkovitih vozila za fizičke osobe, na poklon dobiva karticu "MOON e-charge Hrvatska" u vrijednosti 500€ s PDV-om.

Kupac navedeni iznos može koristiti za punjenje vozila na više od 1.000 priključaka na području Republike Hrvatske do navedenog iznosa uz iskoristivost od godinu dana od dana sklapanja ugovora o korištenju. Nakon isteka jednog od uvjeta troškovi punjenja se naplaćuju korisniku kartice.

Dostupne punionice sa svim relevantnim podacima su vidljive u MOON e-Charge Hrvatska aplikaciji na koju se kupac prijavljuje nakon ugovaranja usluge s Porsche Croatia d.o.o. Usluga punjenja se aktivira RFID karticom ili MOON e-Charge Hrvatska aplikacijom.