Novi e-Racer

Leon Competición

NAPUNITE SVOJ CUPRA BORN

PUNJENJE KOD KUĆE

Punjenje kod kuće nikada nije bilo lakše. Uživajte u najbržim mogućim rješenjima punjenja s CUPRA punjačem.

CUPRA Charger

CUPRA podiže električnu mobilnost korak više. Zato CUPRA punjač dolazi kao standardna oprema  uz svaki CUPRA Born. S kapacitetom punjenja do 11 kW i kabelom duljine 4,5 m koji je spojen na zidnu kutiju, proces punjenja postaje dječja igra.

Punjač CUPRA puni vaše vozilo sigurno, učinkovito i do 5 puta brže nego s konvencionalnom utičnicom.

Korak po korak.

  • Korak 1: Otključajte svoj automobil i otvorite poklopac za punjenje.
  • Korak 2: Priključite kabel vaše zidne kutije/wallboxa u svoj automobil.
  • Korak 3: Zeleno svjetlo označava da je punjenje u tijeku.

Nadogradnja?

Inteligentni kabel za punjenje za vaš CUPRA Born.

POWER2Go 2.0

Napunite svoje vozilo inteligentnim kabelom za punjenje Power2Go marke MOON, bez obzira na to gdje se trenutačno nalazite. Zahvaljujući utičnim adapterima za različite izvore struje i snazi punjenja do 22 kW kabel je fleksibilan poput vas. Autonomno upravljanje opterećenjem osigurava prilagodbu snage punjenja automobilu koji se puni i izvoru struje.

Zahvaljujući integriranom sučelju za Wi-Fi možete spojiti svoj "mobilni Wallbox" s cloud-om te tako upravljati svojim postupkom punjenja putem aplikacije.

CUPRA Plug & Charge

Naše novo rješenje za punjenje revolucionaran je novi način za punjenje vašeg modela CUPRA Born na javnoj mreži.

Besprijekorna usluga.

Čim se odlučite za stanicu za punjenje, možete uživati u jednostavnoj i sigurnoj usluzi. Zahvaljujući usluzi CUPRA Plug & Charge ne trebaju vam ni aplikacija ni kartica za plaćanje. Jednostavno se priključujete na agregat za punjenje i putem pretplate na Easy Charging na kraju mjeseca dobivate jedinstveni račun u kojem je navedena vaša ukupna potrošnja.

Pogodnosti

  • Svaki put uživajte u besprijekornoj i sigurnoj usluzi plaćanja.
  • Uštedite vrijeme i trud pri punjenju.
  • Pristup većem broju mjesta za punjenje zahvaljujući pretplati na Easy Charge.
  • Pratite svoje troškove tijekom vožnje.

NAPLATA PUNJENJA

Bez obzira kamo idete, imat ćete pristup mnoštvu stanica za punjenje na prikladnim mjestima za jednostavno punjenje vašeg CUPRA Born.

Punite i kad ste na putu.

Broj javnih punionica eksponencijalno raste iz godine u godinu. Ova transformacija infrastrukture električnih automobila znači da sada možete pronaći postaje i oko gradova: u blizini hotela, parkirališta i benzinskih postaja.

Easy Charging aplikacija

Korištenje javnih stanica za punjenje još je lakše zahvaljujući aplikaciji Easy Charging. Ona vam omogućuje da pronađete najbliže mjesto za punjenje i navigirate do njega koristeći najbolju moguću rutu. Možete čak i filtrirati prema vrsti priključka, dostupnosti i brzini. Cijeli proces je brz, fleksibilan i jednostavan.

EASY CHARGING aplikacija

Pristupite svim svojim lokalnim punionicama iz jedne jednostavne, pojednostavljene aplikacije. Kamo god krenuli, budite uvjereni da ćete uvijek pronaći najbolje moguće opcije punjenja za svoj CUPRA Born.

Planirati je jednostavno

Lokalne stanice za punjenje možete vidjeti putem karte na zaslonu infotainment sustava ili u aplikaciji Easy Charging na pametnom telefonu.

Filtriraj prema dostupnosti

Odmah saznajte koje su lokacije trenutno dostupne ili odaberite sljedeću.

Filtrirajte prema vrsti opterećenja

Sporo, normalno ili brzo. Filtrirajte pretragu kako biste vidjeli brzinu punjenja svake punionice.

Filtrirajte prema vrsti priključka

Također možete upotrijebiti aplikaciju CUPRA Easy Charging za praktično filtriranje prema vrsti priključka kako biste pronašli pravu vezu.

Kartica za punjenje i tarife

Odaberite jednu od atraktivnih tarifa za punjenje i naručite Easy Charging karticu izravno u svoj dom. Uz aplikaciju možete jednostavno puniti na bilo kojoj punionici diljem Europe.

PREUZMITE APLIKACIJU CUPRA EASY CHARGING

PRILAGODITE SVOJ CUPRA BORN

Osjetite impuls i prilagodite CUPRA Born svom stilu.