Novi e-Racer

Leon Competición

Novi globalni ambasador

Nakon što je CUPRA prošloga ljeta postala službeni automobilski partner i partner za mobilnost FC Barcelone, s Marcom ter Stegenom obitelj je dobila novog člana koji preuzima ulogu globalnog ambasadora marke s ciljem jačanja zastupljenosti marke u cijelome svijetu. Igrač FC Barcelone i njemački reprezentativac smatra se jednim od najboljih vratara na svijetu, nakon što je uspješno započeo karijeru u La Ligi.

Otkako je potpisao za klub u svibnju 2014. godine, Barçin broj 1 osvojio je 14 naslova, uključujući naslov Lige prvaka UEFA-e i brojne naslove španjolske lige. Također je upisao 24 nastupa za njemačku reprezentaciju.

Marc ter Stegen pokazao je osobine modernog vratara: okretnost, brze reflekse i dobre performanse na terenu. Marc ter Stegen bio je očiti izbor za predstavljanje suvremenog sportskog duha marke CUPRA. Marc je nadahnut dinamičnom kulturom Barcelone, koja se također krije u DNK-u marke CUPRA.

"Izuzetno nam je drago što možemo izraziti dobrodošlicu ter Stegenu u obitelj marke CUPRA. Iako su svima poznati Marcovi vrhunski nastupi na terenu, nas je impresionirala njegova izvanredna osobnost koja nam je odmah pružila osjećaj da možemo zajedno pokrenuti sjajne projekte. K tomu će CUPRA u 2020. godini demonstrirati svoje mogućnosti na tržištu snažnom ofenzivom proizvoda. Suradnja s prvoklasnim igračem koji nadahnjuje svijet s vrata FC Barcelone pružit će nam veću zastupljenost na našim ključnim tržištima poput Njemačke ili Španjolske", rekao je Wayne Griffiths, glavni izvršni direktor marke CUPRA.

U okviru ugovora Barçin prvi izbor na golu dobit će ključeve jednog od ukupno 1999 ekskluzivnih modela CUPRA Ateca Limited Edition, čija će mu sportsko elegantna unutrašnja oprema pružiti zadovoljstvo tijekom njegovih nastupa u gradu i oko njega.

"Veselim se ulozi globalnog ambasadora marke CUPRA jer se uistinu poistovjećujem s vrijednostima marke kao što su ambicija i odlučnost te s povezanošću s Barcelonom. Budući da također dijelim veliko poštovanje marke prema finim detaljima, ekskluzivnosti i sportskim performansama, veselim se što ću aktivno sudjelovati u nadolazećim projektima marke CUPRA i voziti posebne modele", rekao je Marc.

Osim imenovanja ter Stegena globalnim ambasadorom, u veljači ove godine također će uslijediti predstavljanje nove obitelji CUPRA Leona s verzijama hatchbacka i Sportstourera te trkaćih automobila CUPRA Leon Competición i CUPRA e-Racer. Na eventu će također biti izložen CUPRA Tavascan, prvo potpuno električno konceptualno vozilo marke.