Novi e-Racer

Leon Competición

CUPRA PREDSTAVLJA NAJAVU ZA RPM

Istinska inovacija ne može postojati bez propitkivanja i pomicanja granica onoga što je općenito prihvaćeno. To je izazivački duh i ono što nas pokreće. Marka CUPRA stvara vozila koja nadilaze granice običnoga, zbog čega život možete doživjeti na sasvim nov način. No to nije sve što činimo: nanovo definiramo očekivanja onoga što suvremena marka jest jer se ta inovativnost odražava u područjima koja ona pokriva. Stoga smo uzbuđeni što možemo objaviti svoj angažman u snimanju nove televizijske serije, u čijoj će se samoj srži nalaziti ono što zaista znači moći se hvatati u koštac s izazovima. Također, raduje nas što će se u scenama serije koje vrve od akcije pojavljivati CUPRA e-Racer, prvi potpuno električni trkaći automobil.

Uz autorstvo koje potpisuje španjolski redatelj, scenarist i producent Albert Uria te najavu koju potpisuje Daniel PosadaRPM je uzbudljiva nova znanstveno-fantastična produkcija smještena u 2101. godinu, doba u kojemu su emocije zabranjene, a skupina pobunjenika hrabro se bori kako bi ponovno probudili čovječanstvo. Budući da je marka CUPRA koproducent te serije, u prilici smo ponuditi kratak pretpregled onoga što gledatelji mogu očekivati.

Start Video

U seriji glume Natalia Reyes, kolumbijska glumica najpoznatija po ulozi u najnovijem nastavku franšize Terminator, španjolski glumac Eduard Fernández iz serije Trideset novčića te glumica nominirana za filmsku nagradu Goya Juana Acosta. Prema planu će se prva sezona sastojati od jedanaest epizoda, od kojih će svaka trajati oko sat vremena. One će gledatelje uvući u distopičan svijet tmurnoga mega-velegrada, neumoljivo okruženje u kojemu iznad mračnih gradskih ulica visi beskrajan oblak smoga, što je alarmantan podsjetnik na pogubne posljedice prenapučenosti.

Autori serije RPM rekli su nam sljedeće: "Radnja je smještena u budućnost u kojoj cjelokupno stanovništvo biva kontrolirano, ljudske su emocije zabranjene, a glavnu riječ ima tehnokratska vlada. No svejedno postoji mala skupina pobunjenika koji se natječu u nezakonitim automobilskim utrkama kako bi doživjeli adrenalin i emocije te se ponovno osjećali živima." Uz misiju za ponovno buđenje čovječanstva i svrgavanje tiranskih tlačitelja s vlasti, toj je skupini, poznatoj samo po nazivu Prvobitni (The Originals) , povjerena zadaća da pokrene stvari.

Premijera povodom obljetnice marke CUPRA

Najava za seriju RPM prikazat će se u okviru posebnog događaja na predstojećem obilježavanju obljetnice marke CUPRA, kojemu će također nazočiti koproducent serije Igra prijestolja Vince Gerardis.  

To je vrsta jedinstvene televizijske serije koja će se svim ljubiteljima marke CUPRA činiti gotovo predobrom da bi bila istinita, dakle, svim onim istinskim obožavateljima izazivačkog duha koji su u potrazi za doživljajem koji pršti od adrenalina. Ne želimo vas više nijedan trenutak držati u neizvjesnosti, zbog čega sada možete vidjeti prvu najavu za seriju RPM.