Novi e-Racer

Leon Competición

Inspiracija za cijeli svijet. Iz Barcelone.

Strast. Postojanost. I bezuvjetna volja za pobjedom. Ovaj stav karakterizira dvije prepoznatljive marke iz Barcelone i čini osnovu za ovaj jedinstveni spoj.

„CUPRA i FC Barcelona – partnerstvo za sljedećih pet sezona.“

S trkaće staze na travnjak. Našu suvremenu viziju sportskog duha i noviteta sada donosimo i u nogomet. Za narednih pet sezona. Kao službeni automobilski partner i partner za mobilnost velikog nogometnog kluba našeg rodnog grada - FC Barcelone. S FC Barcelonom imamo puno više zajedničkog od samog klasičnog partnerstva. Imamo iste ciljeve. Dijelimo iste vrijednosti. I isto porijeklo.

 

CUPRA i FC Barcelona su iz Barcelone. Mladi smo, dinamični, snažni i sofisticirani. I predani promicanju mladih talenata. Ne slijedimo masu, već krčimo vlastiti put. Postojano. Jedinstveno.

 

"Ovo partnerstvo usmjereno na budućnost s jednim od najvećih nogometnih klubova na svijetu potvrđuje našu dosljednu predanost marki CUPRA i našu povezanost s Barcelonom. K tomu ova suradnja s jednim od najvažnijih predstavnika grada jača našu strategiju globalizacije kao poduzeća", objašnjava Luca de Meo, predsjednik uprave marke SEAT i predsjednik uprave posebnog odjela vozila marke CUPRA.

 

Kao globalni službeni partner poznatog nogometnog kluba stavit ćemo vozila marke CUPRA na raspolaganje i članovima uprave FC Barcelone te za službene prigode. Na svim domaćim utakmicama kluba CUPRA će biti zastupljena s VIP ložom na stadionu Camp Nou i pop-up trgovinom u vanjskom dijelu kompleksa. Tako će navijači Barçe ubuduće moći iskusiti našu novu, suvremenu viziju sportskog duha. Kompleks stadiona postaje naša testna staza. Za novitete i nove urbane koncepte mobilnosti.

Imamo brojne planove. Iščekujte ih s nestrpljenjem.