Novi e-Racer

Leon Competición

Budućnost motosporta je započela.

Možete li zamisliti gledatelje na utrci kako komuniciraju s vozačem svog favorita? Kako ga izravno bodre ili mu čestitaju na stilu vožnje? Što bi bilo kada bi utrka bila puno tiša i unatoč tome puno uzbudljivija, ekološki osviještena, ali istodobno beskrajno napeta?

Uskoro više nećemo morati upotrebljavati maštu kako bismo iskusili potpuno novu vrstu utrke jer CUPRA e-Racer vrlo tiho bruji na trkaćoj stazi.

Prvi 100 % električni trkaći automobil na svijetu. Automobil koji ne treba skretati pozornost na sebe glasnom tutnjavom, već koji postiže ubrzanje do 100 km/h za 3,2 sekunde uz tiho brujanje. To je CUPRA e-Racer: elegantan dizajn skriva fascinantnu tehnologiju u koju je uloženo više od 20 000 sati rada kako bi se razvio trkaći automobil koji nije samo došao kako bi ostao već i kako bi u potpunosti redefinirao budućnost motosporta.

 

Vozači će voziti s brojem okretaja koji će iznositi čak 12 000, a ne više samo 6500 okretaja, i pritom će postizati istu snagu i ubrzanje, a da prethodno neće morati postići najveći broj okretaja. Istovremeno mogu prenositi podatke o utrci u stvarnom vremenu. Povezivost osigurava puno aktivniju i uzbudljivu ulogu gledatelja na utrkama.

Predstavljamo potpuno novi osjećaj u vožnji i novu vrstu utrke. Dobar dan budućnosti.

 

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom   @CUPRA_Racing.