Novi e-Racer

Leon Competición

Zašto sudjelujemo u utrkama?

U motosportu je zapravo uvijek važna preciznost. Na kraju često milisekunde odlučuju o tome tko će pobijediti. Brzina i kut pod kojim se vozač približava zavoju, pažljivo izračunat postupak izgaranja koji dovodi motor do maksimalnih performansi - pri izračunu se upotrebljavaju najmanje mjerne jedinice kako bi se postigao velik rezultat. I još puno toga.

No motosport je uvijek čista strast. Za navijače koji svim snagama bodre svoje ekipe. Za mehaničara čije srce kuca jednako brzo kao i motor koji je razvio. Za vozača koji očajno pada na koljena nakon izgubljene utrke. Nama nije važno da budemo najbolji ili prvi. Nije stvar u pobjedi - iako se neki možda neće složiti s tim stavom. Vozimo utrke zato što želimo biti bolji iz kruga u krug. I zato što smo odlučili kročiti novim putovima i redefinirati budućnost motosporta.

 CUPRA za Svjetsko prvenstvo Superbike - bilo automobil ili motocikl: pojam CUPRA (skraćeno od "Cup Racer") označava pogonsku snagu, sportski duh i strast prema motosportu. Zbog toga podržavamo Svjetsko prvenstvo Superbike (WSBK) 2018. u ulozi sponzora te stavljamo na raspolaganje službeni sigurnosni automobil za natjecanje koje se održava u 11 zemalja na trima kontinentima.

Miris izgorene gume na asfaltu, bučni motori ili adrenalin: sve to vam pruža izvrstan osjećaj da ste živi. I upravo zato to radimo s maksimalnom strašću.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom @CUPRA_Racing.

Kalendar utrka